Stockholm

Tjäbbah, just nu sitter jag på vårt hotellrum i Stockholm. Idag började vi dagen med att gå på Östasiatiska museet för att se Kinas Terrakottaarmé. Sedan blev det lite shopping och god mat på kulturhuset. Sen käkade vi middag på en supermysig wok restaurang och nu har jag precis skrivit klart mitt retorik tal som blev väldigt krystat.. hähä, hoppas att Anna blir nöjd..
Igår landade vi i Stockholm vid elvatiden och började med att åka ut på Söder för att äta lite mat och kolla på fina kläder, vi fikade på ett jättemysigt fik i gamla stan och sen gick vi runt och kollade på alla turister som var där.. Efter en supergod middag på Vapiano begav vi oss till Globen för att se hästar trava runt på arenan.. Nej men det var faktiskt jätteroligt och spännade, det var orientaliskt tema så höjdpunkten på programmet var faktiskt när det kom in tre kameler på arenan! Jag hann även med lite shopping i Globen, köpte ett par ridhandskar och ett långt dresyr spö! Imorgon ska vi shoppa lite till, jag har varken hunnit gått på Urban eller Top Shop så det blir det nog imorgon!
Kappan och skorna jag köpte idag:

De var då jag levde


Östersund har tydligen inte tillräckligt mycket stil för att få köpa detta:


Dagens ord: FITCH!


Ok

Kännde mig bättre idag och begav mig till skolan för att gå på NK, trodde jag, när jag väl kom fram träffade jag Rebecca, som berättade att jag inte hade nån Nk, så nu sitter jag hemma hos farmor och pluggar lite! :)
De Mysiga med att vara hos farmor är att man kan kolla på massa gamla bilder från när man var yngre:
Jul och Lucia för "några" år sen:
Heheheh, cool.girl_93@hotmail.comMr Moon

Jag och far skulle ut och fota månen, men när vi väl kom ut var molnen ivägen! :( Fick ta kort på andra saker istället, som ni precis såg!

Söt klänning från H&M, vill ha!


Just chillin with my cat

Idag har jag varit sjuk, och målat en fjärdedel av taket i mitt hus vitt.

http://open.spotify.com/track/07SW6ovHDNGQIhd4WGZTq7


Ny header

Blev inte riktigt som jag ville att det skulle bli, hade inte tålamod till att fixa den perfekt men här är iaf resultatet:

Den lilla svarta

Åh, jag tycker verkligen att denhär klänning är såå himla fin, MÅSTE köpa den när jag kommer till Stockholm!

Denhär byxdressen var inte heller helt fel:Gör som Lina och tipsar om två balla iPhone appar

Första appen heter PCaptions, där man kan göra olika kort genom att klippa in bilder och olika figurer, jag tex gjorde ett fint farsdag kort genom denhär appen. Det dåliga med den är att den kostar 15 kr, men det är de värt, pappa betalar..
Andra appen är faktiskt gratis, just nu är det ju jätte poppis att göra så att bilder ser mer gamla och slitna ut och då är denhär appen superbra! Man kan lägga till olika lager och ändra till olika färger osv.. RetroCamera heter den.

Eh de blir peruk för min del..

..hoppas att Flipp tycker att det är fördelaktigt!

Jacob is Back

Åh min kära dator är äntligen tillbaka,  hans laddare har ju varit sönder i en hel vecka nu så man har inte ens kunnat starta honom.. :(
Men idag köpte min snälla far en ny laddare så nu är Jacob i full gång igen! :D
849 kr... KUL.. :(

Promenix

Dags för en promenix med Sandy, ses i Ås hoods, B-fittan är på!Stan

Tjäbbah, har precis varit på stan med Ebba, jag köpte ett par Jeans och en ny bh, just nu sitter jag vid min snälla brors dator, för laddaren till min bebis har gått sönder så jag kan inte starta han.. :(

Igår va det neu-fest, det var faktiskt riktigt roligt, först var vi hos Bea och mös och sen fick vi skjuts till frösö stportstuga! Jag tyckte faktiskt att festen var jätte lyckad, jag Lisa och Vanja hade verkligen superkul! :D Och det är verkligen jätteroligt att vara med alla från klassen utanför skolan! Jag drog in till stan nån gång innan tolv för att träffa Per och åka hem med han, och det verkade som att jag ändå hade åkt hem i rätt tid för senare på kvällen hade festen spårat och det hade kommit massa folk dit för att slåss, sen hade förstås polisen kommit också..Eh

,ja jag håller på att fixa om lite på här på bloggen, håller även på att fixa en ny header som ska bli lite mera lik bilderna jag har på väggen.

Test

TestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTest
TestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTest
TestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTestTest

TEST


Direktcitat av Flipp, "vilka björnfittor"


Björn-F...

Fika med Ebbi, Jennifer och Anna! Trevligt trevligt

H&M 100kr

Gala2.0


RSS 2.0