Problem?

Om texten på mina inlägg blir cp för er så tror jag att jag har hittat en lösning, ladda hem googleChrome och ha den som webbläsare så kommer det att bli bra (hoppas jag) :D

Hur bra är inte han då?


Igår

var verkligen en av de roligaste kvällarna på länge, Societas hade 25årsjubeleum och det var hur kul och trevligt som helst! Innan vi gick dit fixade jag och Elin oss hemma hos henne, jag hade på mig en svart klänning och superhöga svarta klackskor, det var inte så smart för nu är mina fötter helt döda.. Heheh, dom är typ svullna och helt röda, fint de! Elin hade på sig en superfin blå klänning, jag lockade hennes hår och sen övertalade jag henne att ha på sig ett par höga klackskor som hade öppen tå, jag tror att hon förfrös tårna, men det var värt hoppas jag!
Det var supermycket folk, Elin gick med Edvin och jag gick med Per, det var verkligen mysigt och roligt. Maten var helt okej, jag var inte så hungrig då så jag åt inte så mycket men ändå! Det var rolig underhållning och det var många som höll fina tal. Jag och Per gick hem vid fyra typ och sen sov jag där, det var lite synd om Per för han skulle upp vid tolv idag för att städa så vi hann inte sova så mycket..
Nu ska jag snart på jobbet och sen tror jag att jag ska äta middag med tjejerna! :)

Lyckligaste dagen i mitt liv..

Parry Gripp – Baby Monkey (Going Backwards On A Pig)


Deppigaste dagen i mitt liv..


Silver Soul- BeachHouse ♥

Ok, nu har jag och mina kära syskon ställt upp på massa syskonkort som vi ska ge till alla mormödrar osv, här är resultatet, dock ska jag redigera bort skuggor osv så det blir helt perfekta!! ♥
Okej, inga av bilderna blev perfekta det var antingen någon som gäspade, gjorde en ful min eller tittade bort men så är det.. Min absoluta favorit är den sista, nisse ser så busig ut på den!


Godmorgon

Första dagen på jullovet går jag upp 07:00 för att ta mig till jobbet! Trevligt, trevligt, alla andra ligger säkert och sover skönt i sina sängar, undertiden som jag sitter här på jobbet och chillar.. Hehe
Efter jobbet ska jag gå och fika med Ebba, vi ska byta julklappar och så, ska bli supermysigt!
Tänkte bara lägga in en liten bild på hur jag tror att vårat fika kommer att se ut:
Eftersom att jag är väldigt trött just nu (okej jag gick och la mig ett igår) är jag killen till väntser som ser lite trött ut, och Ebbe är den koola snubben till höger.

Nöjd

Okej jag måste erkänna att jag är liiiite nöjd som har lyckats fixa en iPod på sidan av bloggen som ni ser och hör hoppas jag!
Den funkar som en vanlig iPod så om ni inte vill lyssna på min grymt bra musik så är det ju bara att pausa! ♥

Mer jul

Idag har det varit julmys på skolan, vi har druckit glögg, käkat pepparkakor, pysslat julkort, sjungit kareoke och bytt julklappar! :D Det har helt enkelt varit en superbra dag, och nu är det ÄNTLIGEN jullov, kan det bli bättre?



O helga natt

Jag har precis varit i kyrkan och lyssnat på när Filippa och hela Ås kören sjöng superfina jul låtar! :D Det var verkligen supermysigt och stämmningsfullt!
Nu är det dock dags för plugg, men först ska jag baka favorit godiset, rocky road, recept frå Leilas bakbok, blir mumsigt! ♥


pretty woman

Godmorgon, Godmorgon!



Igår kom Sandra, Jenny, Filippa och Josse till Sara och vi drack glögg och pratade, verkligen hur mysigt och trevligt som helst! :D
Just nu sitter jag på jobbet och jag är såå lycklig, för idag är jag helt själv här, så idag är det jag som bestämmer musiken.
I vanliga fall brukar det var rix fm som spelas på full volym här, jag är så less på alla "hitlåtar" som de spelar om och om igen så jag kan spy. MEN idag är det andra bullar, jag hittade favoritskivan ligga och skräpa här, nämligen absolute sixties! Exakt en sån som vi har i klassrummet, så nu är det pretty woman, it's my party, walking back to happiness och alla andra oslagbara låtar, som finns på denna underbara skiva, som gäller! :D




Wow, nu kom det till och med en man och frågade vad skivan hetta och tyckte att vi jämt skulle spela den! ;)


stars

Tjäh
Igår: engelska, gröt (gött som fan), träning, Per.
Idag: matte, retto.
Nu: jobb.
Sen: pizza med Sara och glögg ur drinkglas med resten av stjärnorna.

Helplessly Hoping

Crosby, Stills and Nash - Helplessly hoping



Helt obeskrivligt bra, min absoluta favoritlåt just nu!!!!

Crosby, Stills & Nash – Helplessly Hoping - Remastered LP Version

Stan idag

Ops, nu var det länge sen jag bloggade, men jag har inte kännt någon lust. Idag har jag iaf varit på stan hela dagen med Sara och Jenny, efter skolan, jag har typ provat femtusen klänningar men hittade en superfin röd klänning på Vila som jag köpte! :D Superfin och julig, här är den:


RSS 2.0