Ao Nang med Lisa och Viktor

Hallå där! Nu var det längesen igen, jag har helt enkelt tagit lite semester från bloggandet! Men jag tänkte iaf börja skriva om vår underbara vecka i Ao Nang med Lisa och Viktor. Veckan har varit intensiv men mycket rolig, första dagen då vi kom fram med färjan från Phuket låg vi bara vid poolen, åt en brakmiddag och sedan blev det utgång. Det var superkul att träffa Lisa och Viktor igen och vi hade det hur roligt som helst. Dagen efter åkte vi ut till en jättefin ö som heter Poda tror jag, vi badade, snorklade, solade och åt god mat som vi köpte från båtar som låg vid stranden. Vi hann med hur mycket som helst på den korta vecka vi spenderade i Ao Nang:
Jag hann bli magsjuk i två dagar
Vi fick mysa med världens sötaste bäbisapa
Vi hyrde moppar
Red på fina hästar på stranden
Vi gick på Thaiboxning
Bergsklättrade
Shoppade i krabi
Och gick på matmarknad i Krabi

Höjdpunkterna på veckan tyckte jag var ridningen och bergsklättringen, här kommer lite bilder:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1808786/images/2012/pic_50dc6781ddf2b32d2500742b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1808786/images/2012/pic_50dc678cddf2b32ceb007d4c.jpg" class="image">


Träningsvärk för första gången på två månader

Hej hej, idag har jag en sådan hemsk träningsvärk så jag kan inte ens ta mig upp ur sängen utan en lyft.. Anledningen till denna hemska träningsvärk är att jag satt och höll i mig som en tok bakom Per på en vattenskoter igår! Ja tyckte det var kul faktiskt, även fast vi flög av en gång.. Men jag vet att det var Per som hade roligast!! Vi hade alltså en riktigt härlig dag på stranden igår, på kvällen firade vi kungens födelsedag med en riktigt god grillmiddag och drinkar på stranden, grattis i efterskott Tahiking!


Thaiboxning och moppedag

Hej! Här i Bangtao är det underbart, igår hade vi en stranddag och spanade in den lilla staden och idag har vi hyrt moppe och åkt runt hela Phuket! Ojojoj vad sjuukt mycket turister det finns här alltså. Stränderna var helt täckta med solstolar och röda turister. Annars är det väldigt fint här, att hyra moppe är super för man hinner se så mycket som man annars skulle missa. 40kr för 24 timmars moppehyra är mer än okej!

Nu har vi precis kommit hem från Patong där vi har sett på thaiboxning. Jag tyckte att det var ganska kul faktiskt, men hemskt på samma gång! Den första matchen slutade efter 2 min med att en av boxarna låg medvetslös med ett blödande ögonbryn på ringgolvet.. Resten av matcherna var inte blodiga men mycket svettiga! Nu ska vi sova, godnatt!


Bilder från Koh Lipe

Här kommer lite bilder på vår fina bungalow vi hade i Koh Lipe och lite annat smått och gott:


Koh lanta, Koh Phi Phi och Koh Lipe


Hallådär! Nu var det det längesen jag skrev har helt enkelt inte haft något wiifii. Koh lanta var superhärligt, vi bodde på ett jättefint hotell alldeless vid stranden och hade det hur gött som helst. På dagarna solade vi, gjorde utflykter med moppen och lite annat smått och gott! Vi hyrde en jättestor motorcykel, som Per var helt salig över, och tog oss längst ner på Koh Lanta till gamla stan där det var supermysigt. Lanta var väldigt lungt och fint en av kvällarna åkte vi tuktuk till en jättemysigt bar där ett band spelade härlig reggaemusik hela natten lång.

Den 23 november tog vi färjan till Koh Phi Phi där vi stannade tre nätter. Kvällen då vi kom satte vi oss på en strandbar och såg en superhäftig eldshow. Vi träffade en supertrevlig svensk som vi hängde med. Sen gick vi över till den andra stranden där det var helt galet. Per ville testa tequila eftersom han aldrig hade gjort det förr och sen kan ni ju förstå hur det gick. Vi hamnade på en bar där det var hur mycke folk som helst som dansade på stranden och vi var ju inte sämre så vi hängde med till sent på natten. Dagen efter hade vi baksmällan från helvetet (tequilans fel) så vi låg bara i skuggan.. Dagen därpå var roligare, vi träffade en australiensare och ett franskt par som vi hyrde en longtailbåt med i tre timmar. Vi åkte runt på öarna runt omkring Koh Phi Phi. Vi snorklade vid fina klippor, Per dök från en jättehög klippa och sista stoppet blev monkeybay där vi träffade hur många söta apor som helst. En av aporna hade tagit en öl från några som låg på stranden som dom kastade emellan sig och försökte öppna!

Den 26 blev det en heldag på båten till Koh Lipe, det gick ganska bra vi solade och pratade med trevliga svenskar! Vi bodde hur fint som helst på Lipe, vi hade nämligen en helt egen bungalow gjord av endast bambu. Den var supermysig och vi hade egen hängmatta på balkongen. Koh Lipe är verkligen paradiset, vattnet är klart som flaskvatten och stränderna är helt kritvita med fin sand. På dagarna snorklade vi och på kvällarna satt vi på strandbarer. Vi hittade en bar där det var bio varje kväll, vi såg Batman och hungerspelen.

I fredags åkte vi vidare för att göra världens resa, vi började med speedboat, vidare med bil till Hat yai och sen nattbuss över gränsen till Malaysia! Vi kom fram till Kuala Lumpur tidigt på morgonen och spenderande en heldag där. Sen flög vi tillbaka till Phuket och nu är vi på ett jättemysigt hotell vid Bangtao beach! Vi hörs senare ska lägga upp fler bilder sen också, bilden är från Koh Phi Phi på den fina stranden, kram


RSS 2.0