Little Lion Man


D

Ibland tänker jag på döden, det händer inte ofta, men när jag väl gör det är det svårt att sluta. Vad händer efter döden, ingen vet, om om någon visste och skulle frågade om jag ville veta skulle jag faktiskt inte vilja det. För om jag visste, skulle livet kännas lika meningsfullt då? Jag tror det är bra att fundera över seriösa saker ibland. Oftast är mitt huvud endast fullt med, "vilka skor ska jag ha på balen", "åh måste ha pengar till att köpa smink", "Jag vill ha en ny väska", "orkar inte plugga" osv, jag tror att det är bra att ta det lungt ibland lämna ytan och sjunka ner på djupet ett tag.

Something to miss ♥

Saknar ridingen otroligt mycket men känner att jag verkligen inte har tid med den just nu, så himla tråkigt! Har sjukt mycket plugg just nu och förstår inte hur jag ska hinna med allt. Har precis varit på NysCirkus med Sara + familjen, riktigt bra med obehagligt på ett sätt.

Malta/Torsdag/Dykning/7metersdjup


Ut på tur, aldrig sur!

Hallå där, de var ett tag sen. Måste bara berätta om hur min påskhelg har varit. Först har jag och Per varit hos Mormor och Morfar i Svenstavik och firat med släkt och god mat. Vi har varit på två Vesselturer och bränt snoken lite, men nu är den fin och brun! På lördagskvällen begav vi oss till Pers stuga i Duved och dagen efter var det Blåhammarens fjällstation som var målet. Med vissa svårigheter (motvind uppförbacke och snöstorm) tog vi oss hela vägen till toppen! dagen efter så vi fram emot nerförbacke och medvind men icke, stormen hade vänt och vi fick staka i alla backar.. Inte så kul men det var skönt att komma ner!

Nu är Per i Norge för att fiska så man får nån mat på bordet här hemma och jag söker jobb.. Lovar mig själv att blogga mer nu, för sista tiden i gymnasiet vill jag dokumetera här på bloggen, hörs! ♥

Äntligen

har jag hittat min studentklänning!

RSS 2.0