秋季

Hola Hola, jag är sjuk, men jag mår bättre än igår. Idag var jag till och med ute och fotade lite, hösten brukar ju alltid vara så färgstark osv, men jag valde att göra om alla bilder till svartvita bara för att trotsa hösten lite.
OMG!


Va fan är problemet?!

Finns inga problem, gjorde precis mitt första mål i hela live mot brunflo, dock blev matchen oavgjord, men och? Säger bara "va fan är problemet?" Nu blire lite fekläxa som ska vara inne idag, nice!


Bäst

ÅHHH, idag har det varit en så sjukt rolig och bra dag! :D
Jag gick upp kl 7, ganska segt att göra det på en Lördag, men de var det absolut värt! Jag, Nadia, Vanja, Lisa och Filippa har varit i Döviken och filmat hela dagen, där har de andra fyra testat på Zorbing undertiden som jag filmade, ÅH vår film kommer att bli så himla bra! Vi har haft tur med vädret och allt var bara så bra! :D Carl-Göran, som ägde ZorbCenter var också den snällaste farbrorn jag har mött, han bjöd oss på allt och vi fick till och med en ZorbCenterLuva (mössa)!

Snygg VA? :D Heheh

Bra!

Åh idag har de varit en sjuukt bra dag! :D Jag har klipp och slingat mig, och därför missade jag hela matte lektionen, jag har käkat paj och Cheese på Donken och jag Sara och Jonathan och pratat bort hela retoriklektionen. Efter de var jag och Sara på stan och hon hittade ett par supersnygga jeans, sen var jag på vadmassage och de var lixom pricken över i:t, dock så är jag hemma nu och måste sätta igång med plugget.. KUL

Dagens:
Före klippning och slingning, slitet och ful utväxt:


Efter, fräscht och fint:

it's that alright?

Köpte en ny sjal idag och bara ett par svarta jeans, nice, älskar själen som är från Monki, den har som en inbyggd huva, hur fint som helst!
Påfågel

Har varit på Bio med bästa Jenny, vi spontandrog på "i rymden finn inga känslog" och den var kung! Har konstaterat att alla bröderna Skarsgård är heta, dock är Alexander den snyggaste!

Innan vi drog, var jag lite kreativ och gjorde ett örhänge av en påfåelfjäder, fint!


Hele skole står i lågor..


Till min kära vän RÅTTAN

ÅH, nu när Råttan har klippt av sig bandet måste alla börja kalla henne för Råttan, så är de bara pungt.Varför? DÄRFÖR:

Jennifer, ska vi dra till Orlando?

http://www.wizardingworldharrypotter.com/Måndagen från iPhonen:

Fredagen från iPhonen:


hehe

juste, de är ju ganska stor tidskillnad mellan sverige och USA, så de sista avsnittet kommer inte komma ut försen assent inatt! :( jaja får väll gå upp tidigt då så jag kan ladda hem de på morgonen, och kolla på de sen när jag kommer hem efter skole, juste vi har ju fjällvandring imorn, ska faktiskt bli kul! :D


ÅHHHH, jag vänter ihjäl mig!

Kan true blood, sesong tre episode tolv komma ut nu så jagkan ladda hem de NU! Fan, de är de sista avsnittet på denhär sesongen, komigen nuråå!Men jag veet, Alexander Skarsgård är HET!

Ge mig jackan, och killen..Jennifer, Sandra och Filippa har varit här, supermysigt! Nu ska jag sova, för jag kom hem fem igår.. Ses

Tjabba sitter på jobbet..

..och ska snart sluta! :D Idag har det varit en ganska chill dag, och nu väntar nya äventyr! Ska till Filippa och käka ikväll men massa andra brudar, jag tror att vi blir tio st så det kommer att bli awsome! :D

Ses!juste om en månad (typ) flyger jag ner till Elin, ska bli sjukt kul! :D

Idag pratade jag och min lillasyrra om vad hon ville bli när hon blir stor. citat "jag vill bli pilot, som Elin"..

Backslick, today!

Idag var de backslick, ok..
H&M om jag får bestämma:
JA

Åh va skönt jag hade sparat hälften av psykologiarbetet, så nu är de bara andra hälften kvar, får göra de när jag kommer hem! :D


Eh, klart som fan att grabben ska..

dra på träning nu, kommer att bli roligt ....däremot så har mitt psykologiarbete försvunnit, så jag måste göra om hela igen, gör mig lite ledsen i ögat faktiskt!
1,2,3!
Fuck off


sliten

Howww jag är fortfarande sliten sen igår, lol, men de var kul, ganska nice att vara den ända tjejen bland massa vsp killar..Tja

Nu ska jag dra in till stan för att käka lite kräftor med Anthon och hans kompisar, kommer att bli kul! :D
Swedish girls

Blir ändå lite pepp när jag tänker på vad vi gjorde på skolan idag, vi har fått en arbetsuppgift där vi ska göra en reklamfilm om Jämtland, som vi sen ska skicka till Kanada, ska bli sjukt roligt. Jag, Nadia, Filippa, Lisa och Vanja ska göra en film tilsammans, vi vet inte riktigt vad vi ska filma än men de löser sig nog!

Den här låten ska LÄTT vara med i filmen, kommer att bli awesome! hehe of course kommer vi inte att göra som tjejerna i videon men jag gillar låten!

Spola fram till 0:50 då börjar låten..


Fan

Ingen match mot Ope, och jag som var pepp..
RSS 2.0