NoliaTräning

Skönt med lite träningsmatch mot Häggenås. Skönt att jag och Jenny gjorde mål. Inte lika skönt att alla skadade sig och att jag fortfarande inte är frisk. Men men, så är livet, imorn är min första körlektion, ska bli hur kul som helst! Jag längtar verkligen tills jag får körkortet och kan köra vart jag vill!details

'

Polaroid

Åh, jag vill verkligen ha en polaroidkamera, skulle vara sjukt mysigt och fint bara!

Igår

Matte C prov
Rettorik
Stan och piggis med Sara
Jobb på Metro
Bio med Jennifer, Flipp och Sara
Per

Yes!


Spendera pengar!


kjendisparty

Kjendisparty
Söker man på Kjendisparty kommer denhär bilden upp:
K säger ni, jag med, så dra

Im on a boat

Stog i duschen och hörde ett jamande, Legolass:


Glad

Tja, efter lite träning på metropolen, mattejobb med duktiga Jennifer och ett långt samtal med Per känns faktiskt allt mycket bättre! Jag firade till och med med en kopp varm choklad med grädde när jag kom hem! ♥


Bitter

just nu är jag bara jäkligt bitter, kommer att bli glad igen när jag hinner med att leva också

Spendera pengar?


Dra

Dra, mitt nya favoritord, inte så trevligt kanske men de är ganska sköt att säga bara.

Ångrar jag mig?

birds

Åh, jag vet inte varför, men helt plötsligt har jag blivit så enormt sugen på att göra en liten fin tatuering någonstans på kroppen. Antingen på ankeln, handleden eller bakom örat, skulle vara så fint bara. De skulle antingen vara några svarta fåglar, en fjäder eller en stjärna. Jag klippte ihop några fina bilder bara för att ni ska få en hum om hur jag vill ha det.

Freedom

Jag måste bara få säga grattis till min kära vän Elin, som idag har flugit helt själv! Jag tror det heter att man har tagit "EK" men tyvärr har jag ingen koll på dedär med flyggrejer och sådana saker, men grattis iaf Elin! ♥ Jag är verkligen sjukt avundsjuk, och hoppas att jag får åka med någon dag!

Bunny blossom

Tjäh, har precis käkat riktigt god mat! :D
Idag gick jag och Sara på stan och där införskaffade jag mig ett nytt "iPhoneskin" det är som ett klistermärke som man sätter på ippen, riktigt snyggt faktiskt! :D Här kan ni spana in fler, det finns hur många olika snygga motiv som helst! De här två köpte jag:

Last nights outfit

Tröja H&M, Byxor BikBok


Ballt

Åh, nice att skidskolan är slut, idag fick vi lönen också, hur bra som helst! Kidsen har varit underbart duktiga och jag måste erkänna att det faktiskt var ganska kul att se dem utvecklas! Här kommer några balla bilder från en tuff blogg som jag precis hittade:

F I N T

Åh, jag gillar faktsikt H&M, de har så många fina kläder, skor och andra saker! Särskilt för en fattig student!
Köpte faktiskt en busfin tröja där i fredags, som jag hade på mig ikväll, men dagen outfit får ni se imorn! ;)


The game is on

Tjäh bloggen, länge sen man hörde av dig! ♥
Jag är nyss hemkommen från världens bästa Per! Han hade lagat supergod mat och vi hade det verkligen supermysigt! Imorn är det sista skidskoledagen, ska bli skönt faktiskt!
Här kommer lite fler opublicerade italienbilder!

RSS 2.0