Krogstråket och poolparty

Sen stråket öppnade i söndags har man ju hunnit dit några gånger, både för att gå ut och för att bara käka eller ta måttsytt dricka. Må ju säga att varenda dag har varit sjukt kul, men lite extra kul var de ju såklart igår! Just ja, ett poolparty har man ju hunnit med också, i söndags när de var så varmt åkte jag, Jennifer och Filippa ut till Hampus för att chilla och bada såklart, fantastiskt härligt och mysigt! 


Födelsedagsfirande

Igår fyllde Per och de friades ju såklart ordentligt, frukost på sängen, midsag och sen stråk, en riktigt bra dag helt enkelt! 

Moster Matilda

Eller ja, moster och moster, men nästan iaf, Pers storasyster Josefin, har ju precis fått världens sötaste lilla bebis, Nils Erik Axel Wangerud! Igår var de grillmiddag hos per, så då passar man såklart på att få mysa lite extra med lill-Axel! 

En ledig dag

Hade äntligen min lediga dag igår och den utnyttjades såklart till fullo! Började självklart med en lång sovmorgon och tog sen en härlig båttur med Per. Vi körde först en lunch på Verkön, där vi träffade fina Sandra, och jag fick avnjuta en perfekt räklåda med ett glas rosé, och per körde på en öl och burgare. Sen vidare till Johan, där vi träffade Olle också, vi körde lite vattenskidor, så himla kul, trodde inte att jag skulle ta mig upp, men de verkar sitta i ryggraden dedär. Och gissa om jag har en sjuklig träningsvärk i hela kroppen idag.. Vidare hem för en fantastiskt grillmiddag med hela tjocka släkten som avslutning. Så summan av kardemumman blev det en helt fantastisk ledig dag i solen! 


Äntligen!

Ja, äntligen är min kära familj hemma från skärgården, har varit hemskt här i huset utan dom! Med hemskt menar jag att de inte riktigt har varit lika skönt att var ensam hemma som de borde vara. De två "härliga" veckorna började med att jag förstörde kranen till vattenslangen ute, vattnet bara forsade ut, fick stänga av vattnet till hela huset och en rörmokare fick komma och laga skiten.

 Sen gick ju såklart tvättmaskinen sönder också, den har vägrat att centrifugera, så där forsade de också ut vatten när man öppnade... Kul! Sen har jag också haft en getinginvation i hela köket, väldigt härligt må jag säga, kommer hem och hör bara ett högt surr och hittar typ 20 arga getingar som försöker ta sig ut. 

Men nu ikväll är dom äntligen hemma! Och gissa vad dom tar med sig!? Såklart världens godaste bröd, "Bullandö Stock" alla som har varit nere i Strömma bör ha smakat de, sååå gött, här kommer lite selfies med favvobrödet: 
Jobb, glass och cykeltur!

En härlig dag helt enkelt, direkt efter jobbet mötte jag upp Josefin, från gamla klassen, för en glass i solen nere i Badhusparken. Så mysigt att träffas igen, var alldeles för länge sen! Har precis pimpat upp cykeln med en rosa vattenflaskhållare så var ju helt enkelt tvungen att ta en provtur! Sjukt nöjd, hehe rosa är kanske favvofärgen fortfarande... 

Ernst I love you!

Hur bra är inte sommar med Ernst, bästa programmet, ingen sommar utan Ernst säger jag bara! Han är helt enkelt alldeless för mycket men de är ju de som gör honom så fantastisk. Vill bara hitta ett eget litet hus/lägenhet som jag får inreda precis som jag vill, så mycket mys! 
Bilbingo

För två veckor sen var jag på Bilbingo i Furuparken, men Per, Lisa och Viktor, för första gången! Kan säga att jag direkt fick blodad tand, så kul, vann iof inget, men själva grejen, att man är ganska nära att vinna är ju trevligt också. Men nästa gång är de min tur att vinna, försöker jag intala mig, hehe.. 
I måndags var jag på bilbingo med de bästa, ingen vinst där heller, jaja nästa gång som sagt! 
Instagram

 
 
 Men va kul, hittade ju en liten ny funktion, eh ja för mig i varje fall, instagram på bloggen! De kan ju bli lite spännade kanske? Här kommer de senaste:
 
 
 
 
 

Heder

En ny heder har det blivit i varje fall, så får vi se vart de leder!
 

RSS 2.0