Stolt Coach!

DM-finalen F14 i söndags mot OPE var en riktigt spännande match, till en början i varje fall. Vi kom till Lövsta med, lite få spelare, hälften sjuka och skadade, jag tänkte tyst för mig själv, dehär blir tufft, men efter bara 11 minuter av matchen visade Ås IF vart skåpet skulle stå, helt underbart, i halvlek stod de redan 4-0 till oss men vi gav oss inte! Matchen slutade 8-0 till Ås ett resultat varken jag eller Pastorn vågat drömma om! 


Discobowling

Igår var blev de Discobowling med Per, Jossan, D-boy och Axwell, en väldigt trevlig lördagsaktivitet, även fast jag inte vann.. 
Hahaha sötaste Axels min på sista bilden, priceless... Haha, han kanske är lite rädd för Tant M... 

En fjälltur

Jag och Mami tog oss en lite svängom i de jämtländska fjällen i söndags. Vi gick upp till Stensdalen för att sova över i de nya stugan som var helt fantastisk, lyx helt enkelt! På måndagen när vi kom tillbaka till Vålådalen tog vi vårt pick och pack och begav oss till Åre Bageri där vi avnjöt en fantastisk tomatsoppa. För att sammanfatta de hela hade vi en fantastisk fjälltur med bästa möjliga avslut! 


Nu äre klippt

Jag och Petra hade en lite myskväll i fredags, Petra slingade och klippte mitt hår, sååå jäkla nöjd är jag, tror aldrig jag varit så nöjd efter ett "frisörbesök" förut, tack Petra du är bäst! 

Före; Efter; Fick ju också träffa världens sötaste och busigaste katt också, fina Milton! 
En hel helg ledig

Hela helgen har varit heeelt underbar, inte nog med att jag var ledig både lördag och söndag, jag spenderade den på absolut bästa sätt! 

Jag, Jennifer och Filippa tog båten ut till Värkön för en massa mys och en fantastiskt lunch, räkor ofc! 

Vidare ut på flaket, där vi möte upp ett gäng hunkar (Per och resten av åsgrabbarna) i en båt, badede och hade de allmänt trevligt. Glömde helt bort tiden och fick racea hem till först mig, sen Filippa, matmästarn, Filippa igen och sen till byskogen! Mycket bra jobbats jag ju säga. 

Väl hos Filippa gjorde vi i ordning oss, bakade godaste chokladbrownien och väntade på resten. När alla hade kommit drack vi rosé, tog kort och mumsade på kakan! 

Vi körde vidare till marité där vi dansade hela natten lång.. 

Söndag, såååå himla vemodigt, jag och Jennifer åkte hem till Filippa för att kramas och säga hejdå. Kännes ändå inte så ledsamt, vi ses ju ändå snart igen, de är jag säker på! 

För att sammanfatta de hela var helgen helt fantastisk, bättre hejdå-helg kunde de inte ha blivit! 
Jazzköket

Ikväll har hela familjen + farmor, Moa och Per varit på jazzköket. Vi käka den godaste pizzan nånsin och jazzade loss helt enkelt.. En liten ridtur med farmor
#pastorn30årRSS 2.0