Åre höstmarknad

Har spenderat hela dagen tillsammans med Per och Mami på Åre höstmarknad! Vi har haft otroligt mysigt, jag har köpt en jättefin kofta och en lite blomma av alla saker man kan köpa på en marknad.. Men den va så söt så de gick inte att motstå. Vi har ätit på Åre bageri där det var en mycket god buffé uppdukad!


Det blir JÄTTEKUL!!

Sitter och går igenom massa gamla saker från skoltiden och hittade ett otroligt vacker inbjudningskort! Är väldigt stolt över mina photoshop kunskaper som åttaåring..


Järngänget

Har spenderat hela denna underbart kalla lördagskväll med mina fina, vi har tydligen fått ett namn nu också, järngänget, ja de får duga! Drinkar och mys har varit kvällen tema och jag måste säga att drinkarna blev underbara.


Ny header


Hej då Sara!

Måste bara få säga hejdå till min fina underbara Sara här på bloggen, som idag har åkt hela vägen till Norge för att packa kött och tjäna rejält med kosing! Ha det så roligt och lycke te, så ses vi när jag kommer hem!


Kräftisparty

Åh underbara kräftor, finns det något godare, tror faktiskt inte det!


Det bränns

Det börjar brännas nu, snart är vi påväg och jag längtar så sjukt mycket. Ska bli så underbart att få åka iväg, att bara ligga på en strand just nu känns otroligt lockande.
Just nu sitter jag i en bil och håller på att somna, gick upp kl sex imorse för att jobba. Jag är helt död, det är alldeles för tidigt för mig, jaja, ska väll gå och sova hos någon av gamlingarna nu, blir trevligt!


RSS 2.0