Stå på ski ♥

Har jag gjort hela dagen idag, helt underbart värder!
Jag och Sara tog oss till och med ut på lite äventyr utanför backen!
Hur härligt som helst, powpow! ♥

Norske gutter er min venn

Gutter står på ski, dagens ord.
Idag har varit en lång men rolig dag! Jag åkte in med 7.45 bussen och hem med 22.10 bussen, nice!
Dagen började med extramatte och svenskaprov, som för en gång skull var lätt. Sen lite nk och armbrytning på det.
Sedan började vi laga mat, tacos, mums. Att laga tacos till 60 pers är inte så lätt, men vi klarade det galant tycker jag. Anledningen till att vi lagade så mycket mat var att ungefär 30 norrmän skulle komma på besök.
Vi dukade och fixade ordning, när norskarna kom vid 6 ungefär hälsade jag och Sara dem välkommna, Sara var norsk tolk, de var kul!
Jag och Filippa fick faktiskt sitta med de finsate norska gutterna, mycket trevligt må jag säga. Vi hade supertrevligt och pratade om allt från norska troll till festivaler i sommar. Jag måste erkänna att jag hade väldigt svårt att förså vad de sa, men efter lite klurande kom vi oftast fram till vad de menade.
Efter maten var jag och Sara lekledare och de var faktiskt riktigt roligt! Alla var så glada och roliga så allt flöt på underbart! Vi lyssnade på bra musik, käkade chips och körde hela havet stormar. Efter det var de dags att börja städa och gå hem. Trodde vi, killarna som vi satt med kom tillbaka och frågade om vi ville hitta på nånting. Vi hängde på till deras hotell och satt där och chillade till tio! Hur trevligt som helst! Feeeeeeeeeeeest 2,5 lol

Helg

Helgen har varit fylld med massor av skratt och mys!
I fredags åkte hela fotbollslaget på kickoff, vi käkade god mat, bastade, gick på tipspromenad, gjorde sammarbetsövningar och massor av andra mysiga saker.
På lördagen kom jag hem och packade upp och bytte om, sen var det dags att bege sig till Lina som hade 18års kalas. Massor av god mat och trevligt sällskap förgyllde min kväll som avslutades med övernattning hos fina Per. ♥
Idag har jag myst med släkten eftersom att min kära mor fyller år idag, tårta, kakor och massor av annat mumsigt ligger på botten av min mage så jag kommer att sova gott ikväll!

Ser man på


Vad är väl en bal på slottet

Åh, studenten, varför får jag inte gå på alla fina baler i år? Istället måste jag vänta ett helt år på att få ha på mig fina klänningar.
Idag är jag sjuk, de suger, men mitt tidsfördriv för dagen har varit att kolla på alla dessa underbara balklänningar som finns. Jag vill ha en lite krämvit klänning, den ska vara lång och lite "grekisk gudinna" insperarad. Helst ha öppen rygg också, med några detaljer i guld. Åh jag skulle vilja designa en klänning precis efter min önskemål.
Här är ett kollage jag precis har knåpat ihop med min favoritklänningar:

Åh så bra hon är


Mitt


Bil

Åh förra inlägget blev lite sorgligt, jag har faktiskt haft en bra dag idag!
Chillat på skolan, köpt musikdirekt biljetter och sen pluggat körteori med Sara.
Körkort känns så overkligt, men jag hoppas att de går bra, eller de MÅSTE gå bra.
Jag SKA ha körkort i maj helt enkelt, så är det bara!

Filippa you made me cry

Åh har precis sätt världens finaste klipp, har gråtit floder. Jag brukar faktiskt inte till sorgliga filmklipp eller filmer men dehär är så fint.

A true story.
One day a son asks his father: "Daddy, will you run the marathon with me?" The father answers yes and both run their first marathon together. One day, the son asks his father if he wants to run the marathon with him again and the father answers yes. They both run the marathon together again. Then one day the son asks his father: "Daddy, will you run the Ironman with me?" (the Ironman is the toughest...it requires a 4km swim, 180km biking and 42km running). The father says yes again. This all sounds easy...but check this video.

Fan videon funkar inte att lägga ut här, så länk här: 

RSS 2.0