AV barn FÖR barn


Snäll syrra

Snäll som jag är så köpte jag en söt T-shirt till min syrra, hon gilla kaniner så den passar perfekt till henne, hoppas att den blir uppskattad!!
Tja Max

Idag har jag ridit på hästen Max, dock så ser ju jag gravid ut på sista bliden, men de kan ni ignorera, Max var iaf söt! Tjarå
Love this, by H&M

Dagens!Köpte även en mysig halsduk på Indiska idag! :D
Mys och mat

Är hemma nu efter att ha varit hemma hos Sandy och andvänt min och hennes kreativitet ordentligt, de är nämligen inte så lätt att baka utan smör och socker.. HEheh men vi fick iaf till supergoda grejer som vi satt och åt undertiden som vi kollade på fångerna på fortet! Härligt!GodnattKYSS♥

Piggis

Vad kan, vara bättre än en god middig på en onsdag? Köttbullar, brunsås, svamp, potatis och lingonsylt! GÖTT, och som grädden på moset, en piggis till efterrätt!

Nu ska jag ut och övningsköra med far och sen ska jag till Sandra för att mysa lite med några från klassen, ses!De blev kallt på tänderna..Btw, så tycker jag att ni borde spana in MODEBLOGGAREN FRÅN ÅNGSTA <3 Hehe..

todays outfit
Men Hej

Tja, första skoldagen avklarad! Häligt, idag var det inte så jobbigt, vi softade mest och kollade in vårt nya klassrum, som faktiskt är aldeles för litet för min klass.. :(
Men nu är jag hemma och farmor och hennes hund Leia är här, så vi ska fika och mysa lite.. :)


Ok

Fan, imorn börjar skolan.. Kul..

Nej men de ska faktiskt bli ganska skönt att börja igen, skönt med lite rutiner och sånt..

Nu lovar jag mig själv att jag ska bli som sandra och göra allt skoljobb i tid! Ok hoppas att de håller!Teddybears feat. Maipei – Cardiac Arrest

Pimp my CALCULATOR..

Har spenderat hela dagen på mitt rum, som faktiskt är helt nystädad nu..

När man städar brukar man ju hitta saker som har varit borta, jag hittade faktiskt mitt gamla stickersalbum, heheh, så nu har jag "pimpat" min miniräknare..

Här är resultatet:

Fina Harry Potter klistermärken..


Okej.. Overkill, jag vet men känns som att de kommer att bli lite lättare att sitta på de tre timmars långa matte C lektionerna som jag har att se fram emot varje fredag, hela tvåan om jag har en fin miniräknare..


Tja

Har precis kommit hem efter att ha myst och käkat glass med Sandra, Linnea, Filippa och Sara! :)

Va inne på JC hemsida och hittade en rolig sak där man kunde styla en docka med kläder som finns på JC, resuterade i detta:
Killen man kunde styla var sjuukt het, så de blir en bild på han utan kläder också, härligt med liet avklätt här i bloggen!


GodnattKyss

Chillar på ballen..

Tjabba Bloggen, de va ett tag sen sist.. heheeh Har verken haft tid, lust eller ork att blogga nånting på senaste tiden, men nu när skolan börjar så lovar jag mig själv att bli bättre, just nu chillar jag på ballen och lyssnar på The Radio Dept.
The Radio Dept. – Freddy And the Trojan Horse


http://open.spotify.com/track/05CX13ewldRWg5DNaHfDDi

Astrid


I will miss you


Men laddaRÅÅÅÅ

Åh sesong 3 av True Blood har ju börjat sändas i USA, jag är faktiskt redan inne på avnitt 7, och väntar nu förbrilt på att avsnitt 8 ska laddas klart..Mums, jag tror att jag är kär..


Ok, va på stan, resulterade i detta:

Skor från din sko, 499 kr.Skjorta från Gina Tricot, 199 kr.Kofta från Carlings, 299 kr.Topp från Veromoda,  208 kr.Mormor&Morfar

är jag hos just nu, med mina kusiner, bloggar mer när jag kommer hem! :)

GodnattKYSS

Betställt
Cause I'm a hiphopper yes I am

You see me driving down the street
I look so fuckin good
Smokin weed and doing dirt


Lycklig tjej!

Teddybears ♥

RSS 2.0