Bästa på länge

Hej! Jg har gått och blivit sentimental över gamla barndomsminnen, hittade mitt favvospel Age of empires, åh så himla kul spel!! Nu ska jag sitta och nörda hela natten.. Haha


Snäckorna från paradisstranden får hänga i mitt vinterfönster

Hej! Jag har varit pysslig, fixat och trixat så nu hänger snäckorna från paradisstränderna i Thailand på tråd i mitt fönster. När man ser snö ute är det ganska svårt att tänka sig att de bara var 26 dagar sedan låg vi på en strand och stekte...


Biljardbord!

Hallåååå! Nu händer det grejer vill jag lova! Jag har kanske inte skrivit det här på bloggen, men när vi var utomlands fick jag och Per en crush på biljard, vi spelade så fort vi kom åt ett bord. Så för att göra en lång historia kort så har vi varit sugna på att köpa ett eget biljardbord så idag åkte vi och köpte ett. Vi gick upp tidigt och bilade till Övik av alla ställen, träffa en trevlig pensionär, lastade in bordet i släpet, betalade och åkte hem, klart och betalt!
Så nu står vårt fina bord i pappas garage på loftet, att få upp bordet dit var en annan femma, men med en gul traktor löste sig även de lilla problemet! Vi är alltså mycket nöjda och glada med dagen, nu ska vi spela, hörs!


Lördagsmys

Är man både sjuk och arbetslös en kväll som denna, då är lite lördagsmys med föräldrarna helt perfekt!


Kolla in snubben!

Måste bara få visa en av favoritbilderna jag hittade på kameran! Hur tuff är inte denhär lilla snubben, haha spana också in att han står och vaktar "big Buddha"!


Lite bilder

Hej! Har laddat in lite bilder på datorn från kameran vi faktiskt hade med oss, sååå här kommer lite random pics från resan:


Hellååå!

Tro inte att vi dog när vi kom hem, vi är frusna men levande! Här i Sverige i lilla Östersund är det som sagt kallt, vi söker jobb och är sjuka, men vi har det okej ändå. I förrgår var jag och Per i Duved och mös, lite pizza, solsidan och som grädde på moset lite biljard på holidayclub. Shopping dagen efter i Åre och på lundhags var inte heller helt fel. Just nu sitter jag och myser i soffan med en fortfarande fin julgran bredvid mig. Så jag har åtminstone fått lite jul här hemma, knäck och julmust är ju faktiskt helt underbart! Apropå underbara saker så måste jag bara få dela med mig av massa fina saker man kan köpa till sin lilla padda på internet, society6.com gå in där och dregla lite! Finns ju till tellen och datorn också. Får helt klart kli i fingrarna, snart blir det "add to cart" och sen "buy", aja vi får se vad plånkan säger, här är iaf mina favoriter till paddan:


Hemma!!!!

Hej, gott nytt år! Just nu sitter vi faktiskt på tåget påväg hem mot Östersund!! Här är det ju iskallt, snö och rusk, vi ses iaf snart, kram!


RSS 2.0