El Nido

Hello! 
Här kommer en liten sammanfattning av paradiset, har skrivit inlägg men internet har inte varit bloggen vän så då kommer dom alla i en smäll istället!

Tisdag, vaknade upp med en magisk utsik imorse, bergen runt den lilla byn är helt fantastiska, idag ska vi bara strosa runt i byn. Och sen åka toll en mysig strand, kram
 
Onsdag, Idag har vi hyrt moppe och tagit oss en liten rundtur för att få se lite mer. Vi åkte till en strand som ligger en timma ifrån själva staden, Nacpan beach, sååå fin och mysig, vattnet var helt kristallklart! Moppeturen dit var dock inte lika kul, vägarna här är helt värdelösa och sista kilometern var de nästan bara en stig, med hål och lera överallt, men vi kom ju fram och de var så värt de! 

Torsdag, Idag har vi varit på en båttur, till fem olika öar och stränder, de var en guidad tur tillsammans med två andra par, supermysigt! Snorklingen på ett av ställena var helt otrolig, vi såg en sköldpadda och massa fina fiskar och korallrev. På en av öarna fick vi simma från båten och in en grotta och när vi kom ut på andra sidan var den en jättefin strand som var omringad av bergen, så häftigt! En mysig dag helt enkelt! 

Fredag, Idag har vi hyrt moppe igen, och denhär gången körde vi lite längre, runt hela halvön, vi körde till och med moppe mitt på stranden, så kul!! De har varit så härligt att susa fram med moppen, många locals man åker förbi vinkar och vill göra highfive, kände sig som värsta kändisen... Haha

























Kommentarer
Postat av: Mamma

Ser verkligen ut som paradiset!
Ni missar inget här hemma .....
Men vi saknar er!

2014-10-22 @ 18:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0