Koh lanta, Koh Phi Phi och Koh Lipe


Hallådär! Nu var det det längesen jag skrev har helt enkelt inte haft något wiifii. Koh lanta var superhärligt, vi bodde på ett jättefint hotell alldeless vid stranden och hade det hur gött som helst. På dagarna solade vi, gjorde utflykter med moppen och lite annat smått och gott! Vi hyrde en jättestor motorcykel, som Per var helt salig över, och tog oss längst ner på Koh Lanta till gamla stan där det var supermysigt. Lanta var väldigt lungt och fint en av kvällarna åkte vi tuktuk till en jättemysigt bar där ett band spelade härlig reggaemusik hela natten lång.

Den 23 november tog vi färjan till Koh Phi Phi där vi stannade tre nätter. Kvällen då vi kom satte vi oss på en strandbar och såg en superhäftig eldshow. Vi träffade en supertrevlig svensk som vi hängde med. Sen gick vi över till den andra stranden där det var helt galet. Per ville testa tequila eftersom han aldrig hade gjort det förr och sen kan ni ju förstå hur det gick. Vi hamnade på en bar där det var hur mycke folk som helst som dansade på stranden och vi var ju inte sämre så vi hängde med till sent på natten. Dagen efter hade vi baksmällan från helvetet (tequilans fel) så vi låg bara i skuggan.. Dagen därpå var roligare, vi träffade en australiensare och ett franskt par som vi hyrde en longtailbåt med i tre timmar. Vi åkte runt på öarna runt omkring Koh Phi Phi. Vi snorklade vid fina klippor, Per dök från en jättehög klippa och sista stoppet blev monkeybay där vi träffade hur många söta apor som helst. En av aporna hade tagit en öl från några som låg på stranden som dom kastade emellan sig och försökte öppna!

Den 26 blev det en heldag på båten till Koh Lipe, det gick ganska bra vi solade och pratade med trevliga svenskar! Vi bodde hur fint som helst på Lipe, vi hade nämligen en helt egen bungalow gjord av endast bambu. Den var supermysig och vi hade egen hängmatta på balkongen. Koh Lipe är verkligen paradiset, vattnet är klart som flaskvatten och stränderna är helt kritvita med fin sand. På dagarna snorklade vi och på kvällarna satt vi på strandbarer. Vi hittade en bar där det var bio varje kväll, vi såg Batman och hungerspelen.

I fredags åkte vi vidare för att göra världens resa, vi började med speedboat, vidare med bil till Hat yai och sen nattbuss över gränsen till Malaysia! Vi kom fram till Kuala Lumpur tidigt på morgonen och spenderande en heldag där. Sen flög vi tillbaka till Phuket och nu är vi på ett jättemysigt hotell vid Bangtao beach! Vi hörs senare ska lägga upp fler bilder sen också, bilden är från Koh Phi Phi på den fina stranden, kram


Kommentarer
Postat av: Pastorn

Varför finns de ingen gilla-knapp här!? Haha, tequila är fina grejer de ;) Kör ba köööör!!! :D

2012-12-02 @ 12:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0