Koh Tao

Hej!!! Nu var det verkligen längesen jag uppdaterade, så nu är det på tiden, vi har haft så dåligt Wiifii så det har helt enkelt inte gått.

Tisdag den 13 åkte vi iaf från BangShapan för att ta oss med speedboat till Koh Tao! Väl där fick vi en jättemysig liten bungalow som vi bodde i fyra nätter. Resorten vi bodde på låg alldeles vid stranden så läget var perfekt.

På onsdagen hyrde vi en motorcykel och åkte runt på ön, som var väldigt liten, på en kvart hade vi åkt över hela ön. Vi hamnade på Sharkbay som är en jättemysig strand med fin snorkling, Per såg till och med en liten bebishaj! Vi åt supergod lunch på en liten strandbar och åkte sen vidare. Vägarna på ön var allt annat än bra, det fanns ganska branta backar på dom flesta ställen som var helt livsfarliga. Men vi fixade det iaf, på kvällen åt vi en god men stark middag på stranden och hade det supermysigt!

Torsdagen blev vår dykdag. Vårt hotell hade ett dykcenter så vi bestämde oss för att ta ett nybörjardyk. Vi började med en liten kurs för att sen träna i poolen. Efter lunchen åkte vi och några andra, som höll på att ta dykarsertifikat, ut till ett jättefint korallrev utanför Koh Tao. Vi gjorde vårt första dyk och det var superhäftigt vi såg massor av fina och färglada fiskar. Under vattnet är det så lugnt och fridfullt och man känner sig nästan tyngdlös. Efter det åkte vi vidare till några småöar som låg i närheten och där gjorde vi vårt andra dyk. Vi hade en superbra dag men Per fick någon sorts öroninflammation eftersom att vi dök så djup, typ tio meter!

Dagen efter tog vi det lungt och låg på stranden och avslutade med en superhärlig middag uppen på en mysig restaurang på stranden.

På lördag åkte vi först till krabi med speedboat och sen buss. I Krabi sov vi en natt och åkte sen till Koh Lanta där vi är nu! :) Här kommer lite bilder från Koh Lanta:


Kommentarer
Postat av: Pastorn

Motorcykel på dåliga vägar, känns som att de kommer komma nån kommentar från mamma på de! :p
Vad är väl en strand i Thailand mot Jämtkrafthallen i Ås ;)

2012-11-22 @ 11:22:18
Postat av: Anonym

Blir det inte lite långtråkigt? Med allt sol och bad! (avundsjuk) Kul med dykning, ingen kommentar om motorcykel.... kram kram vi längtar efter er!

2012-11-22 @ 12:01:37
Postat av: mammi

det var ju bara jag (mamma)som var anonym! Puss!

2012-11-22 @ 12:02:43
Postat av: Patrik

Be tjockper att ta lite bilder på dig att lägga ut på bloggen okså!
//P

2012-11-22 @ 13:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0